Снимка БулфотоБившият министър Делян Добрев коментира отношенията си с Елена Йончева.

...
Снимка БулфотоБившият министър Делян Добрев коментира отношенията си с Елена Йончева.
Коментари Харесай

Делян Добрев: Елена Йончева не си е взела поука и не може да се промени

Снимка Булфото

Бившият министър Делян Добрев разяснява връзките си с Елена Йончева. Както е известно, Добрев осъди евродепутата на първа истанция.  Елена Йончева е наказана в 7 случая, свързани с мен.  Toва съобщи някогашният министър на икономиката  Делян Добрев  във връзка с делото.

Той не може да разбере по какъв начин Йончева може да лъже толкоз необмислено.  Вместо да се извини, както би постъпил всеки честен човек,  тя продължава да приказва нелепости,  недоумява Добрев за всички клюки изсипани по негов адрес.

" Цялата тази акция от нейна страна беше да отиде в Европейския парламент  и да получава по 20 000 евро на месец, а не да се бори за правдивост в България . Ако тя беше някаква боркиня за правдивост нямаше да прави всичко това, което прави против мен и доста други в страната ", акцентира пред бТВ Делян Добрев.

Вместо Елена Йончева да каже: " доста скърбя, че предизвиках на господин Добрев тези премеждия, тя продължава със същото.  Тя не си е взела поука и не може да се промени. Така се е родила и по този начин ще почине ", написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР